Notícia

L'ACPC convoca la vuitena edició dels Premis Premsa Comarcal

Els guardons es lliuraran el dia 8 de juny a La Jonquera

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, amb el patrocini d’Endesa i el suport de la Generalitat de Catalunya, convoca la vuitena edició dels Premis Premsa Comarcal, destinats a destacar el treball del nostre col·lectiu. Els guardons es lliuraran el dia 8 de juny a La Jonquera en el transcurs del dinar de cloenda de la 12a. Convenció i la 37a Assemblea de l’ACPC.

En aquesta vuitena edició dels Premis Premsa Comarcal s'atorgaran els guardons següents:

  • Premi a les tres Millors portades en format paper del 2018, segons periodicitat:
  1. Premi a la Millor Portada de diaris, bisetmanals i setmanals
  2. Premi a la Millor Portada de quinzenals i mensuals
  3. Premi a la Millor Portada de bimestrals i trimestrals
  4. Premi al millor digital, per la seva innovació i creativitat.
  • Reconeixement a la persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional a la Premsa Comarcal catalana all llarg de la seva història.
  • Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 i 75 anys des de la celebració de l’anterior assemblea de l’entitat (26 de maig de 2018) i la celebració de la 37a assemblea de la Premsa Local i Comarcal (8 de juny de 2019).

La participació en aquests premis és lliure, però ens agradaria poder comptar amb el màxim de participants. Creiem que, a banda d’oferir uns premis prou atractius, la difusió que farem d’aquesta convocatòria i dels treballs guanyadors reforçarà la posada en valor de la Premsa Comarcal a Catalunya. El termini de presentació finalitza el dia 30 d’abril de 2019.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte