Notícia

Roger Escapa substituirà Ricard Ustrell a ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio

La CCMA aprova la continuïtat de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio’

Foto

oger Escapa (Sabadell, 1988) serà el proper director i presentador d’‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, segons han confirmat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) aquest dimecres. El periodista substituirà el també sabadellenc Ricard Ustrell, que ha estat al capdavant del magazine del cap de setmana de l’emissora pública des del 2015 i que diumenge va conduir el seu últim programa. El relleu s’ha aprovat avui en la reunió del Consell de Govern de la CCMA, on també s’ha confirmat la continuïtat de Mònica Terribas una nova temporada a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, tal i com ja havia augurat el director de l’emissora, Saül Gordillo, en una entrevista recent a l’ACN.

Roger Escapa, format en el seus inicis a Matadepera Ràdio, Ràdio Sabadell i Betevé, agafa el testimoni dels altres 5 presentadors que ha tingut ‘El suplement’ en els seus 30 anys d'existència: Xavier Solà, Núria Ferré, Sílvia Cóppulo, Xavier Rossinyol i Ricard Ustrell.

Així, a partir del 8 de setembre Escapa serà la nova veu del magazine del cap de setmana de Catalunya Ràdio. El periodista no tindrà gaire temps per descansar, ja que aquest estiu és la veu d’‘El Matí de Catalunya Ràdio’ en substitució de Mònica Terribas.

Escapa ja havia format part de l’equip d’‘El suplement’, del qual va ser la segona veu durant les temporades 2015/16 i 2016/17. 

Font: ACN

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte