Notícia

Cursos de periodisme gastronòmic o d'edició de vídeo al maig

Al Col·legi de Periodistes en les seves diferents seus

  •      
Foto
El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza aquest mes de maig nous cursos de formació. Aquí teniu el llistat:

Redacció de crítiques i reportatges de gastronomia
Barcelona. Divendres 11 de maig (de 09:30h a 14:30h)
Aquest curs, dissenyat per Trinitat Gilbert, dona a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat emergent tant en els mitjans informatius com en l’àmbit de la comunicació d’empresa, i que té les principals fonts mundials expertes a Catalunya (Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda i altres).

Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic
Barcelona. Dimecres 16 i 23 de maig (de 09:30h a 14:30h)
Aquest curs, dirigit per Nereida Carrillo, ensenya a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

Reinvenció professional: emprenedoria online a partir d’un blog
Barcelona. Dijous 17 de maig (de 09:30h a 14:30h)
El participants d'aquest curs, a càrrec de Francesc Soler, descobriran què cal tenir en compte a l’hora de crear un blog que generi moltes visites i quines formes hi ha per convertir-lo en una font d’ingressos estable.

Tècniques de comunicació i expressió escrita
Barcelona. Divendres 18 i 25 de maig (de 09:30h a 14:30h)
A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendran també a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i coneixeran diverses eines que facilitaran la tasca d’escriure en el seu dia a dia.

Webinar: Gestiona, retoca i millora les teves fotos amb el mòbil
On line. Dimarts 22 de maig (de 10:00h a 11:00h)
 L'objectiu d'aquesta sessió dirigida per Jordi Flamarich, és fer millors fotografies amb el nostre dispositiu, aprendre què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible al nostre telèfon i descobrir algunes de les millors aplicacions per anar un pas més enllà.

Eines per editar imatges on line
Barcelona. Dilluns 28 de maig (de 15:30h a 20:30h)
En aquest curs, a càrrec de Sílvia Llombart, coneixerem diverses eines que ens ajuden a treballar el món de la imatge, bàsic per comunicar millor, i ens faciliten la nostra feina diària. Totes les eines que es proposen són gratuïtes.

Els cursos estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació.
Són BONIFICABLES, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació, i gestionem els tràmits per poder-ho fer sense càrrec.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

ACPC ACPC Hospital, 110
08001 Barcelona
Tel. 93 442 14 34
premsacomarcal@premsacomarcal.cat
Segueix-nos a:
Entitat adherida a:
  • Wanifra
  • Destacats
  • UAB
  • Xarxa Vives
  • Focir
Butlletí:
Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Amb el suport de:
Reconeixements:
  • Premis Nacionals de Comunicació
  • Creu de Sant Jordi

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2018

Avís legal

Contacte