Notícia

L'ACPC a l'Alt Penedés, la Noguera, el Berguedà, Baix Llobgreat, el Priorat

Un resum de la campanya que s'ha dut a terme aquest estiu a la XAL

Foto
Aquest agost ha continuat la campanya que l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)  duu a terme a la Xarxa Audiovisual Local (XAL). El magazine diari ‘País KM0’ segueix dedicant  cada dia un espai de dos minuts on es parla i promocionen les publicacions associades a l’ACPC.

Aquest espai es grava cada dia en un municipi diferent de Catalunya (en total seran més d’una cinquantena), i a cadascun dels municipis es destaquen les publicacions associades a l’ACPC que hi ha en aquella zona d’influència.
 
DEL 15 D'AGOST AL 21 D'AGOST
El  divendres 15 d'agost es va gravar a Castelldefels (Baix Llobregat); el 16 d'agost a Falset (Priorat); el 17 d'agost a Gironella (Berguedà); el 18 d'agost es va fer un programa especial Barcelona en motiu dels atemptats patits a Barcelona el dia anterior; el 20 d'agost a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedés); i el 21 d'agost a Tiurana (Noguera).

Podeu veure un recull amb aquests videos al següent enllaç: https://youtu.be/1Hcl5occ63Q  o aqui a sota:


ENLLAÇOS
Podeu veure els videos al Canal de Youtube de l'ACPC: https://www.youtube.com/playlist?list=PLbFToL6ZY2Ugik8uqZjYBH7cerLzX_tj6
I a la pàgina web de l'ACPC:  http://www.premsacomarcal.cat/videos

El magazine ‘País KM0’ s’emet de dilluns a diumenge de 18 a 20 hores, a banda, es fan diferents reemissions al llarg de la jornada depenent de les necessitats de cada cadena de televisió local adscrita a la XAL.  ‘País KM0’ es pot veure al Canal 159 de Movistar+ i a totes les televisions locals que emeten el programa. La campanya es perllongarà fins al proper 8 de setembre.

MÉS ENLLAÇOS:
‘El País KM0’: http://www.xiptv.cat/pais-km-0
Xarxa Audiovisual Local: http://www.xal.cat/

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte