Notícia
A la venda el número 56 de Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Dedicat al primer col·lectiu gastronòmic “la cuina de l’Empordanet
Després de l’excel·lent acollida del primer número, Empordà Gastronòmic torna als quioscos i llibreries de l’Empordà amb energies renovades, més pàgines i un disseny renovat. La publicació centra bona part del seu interès en el primer col·lectiu gastronòmic que es va formar a Catalunya, “la cuina de l’Empordanet”, amb una extensa entrevista amb el seu president, Toni Izquierdo, i una detallada crònica de la presentació de la 5ª campanya gastronòmica dels “Sopars Maridats”. Sense deixar l’Empordanet, el xef del Restaurant Bo.TiC, Albert Sastregener, ens parla de la posada en marxa del seu nou local al centre de Corçà.
Podeu descarregar la nota de premsa sencera al següent enllaç.
Podeu descarregar la nota de premsa sencera al següent enllaç.