Notícia

La Catosfera analitza el paper d´Internet com a estructura d´Estat

El congrés se celebra a Girona fins al 28 de març

Foto
Internet, estructura d'Estat. Aquest és el fil conductor de la Catosfera 2015, la trobada anual dels gurus catalans de la xarxa que enguany se celebra per primer cop a Girona, des d'ahir i fins el proper 28 de març. La taula inaugural, celebrada a l'auditori La Mercè, va comptar amb Albert Castellón (Moritz i Parlem), Pep Salazar (Mobile World Centre) i Imma Tubella (UOC) i va ser moderada pel periodista Saül Gordillo.

Al llarg d'aquests vuit dies, se celebraran debats sobre turisme, cultura, legalitat, comunicació, videjocs i projecció internacional, entre altres, sota un leimotiv comú: Internet, estructura d'Estat. Malgrat que les jornades centrals se celebren entre ahir i avui, al llarg de la setmana que ve es faran una desena d'activitats gratuïtes a diferents espais de la ciutat.

Entre els altres ponents de la Catosfera hi ha Gina Tost (Generació Digital), David Darnés (Ubisoft), Benjamí Villoslada (Menéame), Carlos Sánchez Almedia (Bufet Almedia), el filòsof Bernat Dedéu, Miquel Curanta (Tr3sc) i Francesc Bellmunt (cercle de Cultura).

Font: Diari de Girona
 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte