Notícia

L'Associació de Premsa de Madrid impulsa Cuadernosdeperiodistas.com

Foto
La versió digital de la revista Cuardenos de Periodistas ja està disponible a la xarxa amb tota l'actualitat i reflexió sobre el sector del periodisme
Coincidint aquest any amb el desè aniversari de la revista Cuadernos de Periodistas, l’Associació de la Premsa de Madrid ha decidit impulsar la versió digital de la revista amb l’objectiu de convertir-se en una referència a internet pel que fa la recerca d’articles de reflexió sobre periodisme.
La pàgina web ja està disponible per tots aquells que vulguin visitar-la que també poden descarregar-se tots els números de la revista, des del 0 al 26, tant en un pdf complet com articles concrets per separat. Es tracta d’edicions que compten amb la participació d’articulistes i periodistes de renom dins el sector com ara Manuel Martín Ferrand, Juan Cruz, Diego Carcedo, Arsenio Escolar, Ángeles Espinosa, José María García-Hoz, Gumersindo Lafuente, Felipe Sahagún, Álex Grijelmo, Juan Pedro Valentín i Fernando González Urbaneja, fundador i director de la revista Cuadernos de Periodistas durant els seus vuit primers anys.
Aquesta nova iniciativa de traspàs a la pantalla respon, segons David Corral, actual director de Cuadernos de Periodistas, a què a la revista “creuen en el paper i també creiem en el món digital i les facilitats i oportunitats professionals que ofereix”. La revista però, segons Corral, “continuarà amb l’esperit i els objectius que es va marcar al principi de la seva creació: ser una revista seria i rigorosa dedicada a tractar els problemas professionals del periodismo i dels periodistes, oberta a la societat”.
Com a novetat, a Cuadernosdeperiodistas.com ja es poden descarregar els tres primers articles del número 27 de la revista, que tot just acaba de publicar-se en paper.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte