​Les publicacions comarcals amb les millors portades de l’any recullen els seus premis al Palau d’Anglesola

Després del dinar de cloenda, es van lliurar els Premis Premsa Comarcal que guardonen les millors portades de l'any i commemoren totes les publicacions associades que enguany celebren el seu aniversari. L’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Messegué, no es va perdre la cita anual amb la premsa comarcal i va dedicar unes paraules de suport als petits editors, elogiant especialment a la revista ‘L’Avenç, amfitriona de la convenció. Tampoc va faltar el Secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Martí que, un any més, va destacar la “feina ben feta” i importància dels mitjans territorials.
 
Les revistes ‘Avenç’ y ‘777 Comunica’ van ser guanyadores ex aequo amb les millors portades dins la categoria de publicacions bimestrals y trimestrals. Pel que fa les publicacions quinzenals i mensuals, la portada guanyadora va ser de ‘La Revista de Palafrugell’. Mentre, ‘La Veu de l’Anoia’ va rebre el premi dins la categoria de diaris, bisetmanaris i setmanaris.
 
També va rebre un guardó especial José Ángel Abáncens, President de l’Associació Empresarial de Publicitat, per la seva trajectòria professional i vinculació al sector del periodisme de proximitat. Abáncens va aprofitar per dedicar unes paraules a favor de la feina que porten a terme els editors comarcals en el context de dificultats econòmiques actual.
 
D’altra banda, també van rebre un reconeixement les publicacions que enguany celebraven els seus 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 y 85 anys de trajectòria. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte