Notícia

Vint anys d'Esquerda de la Bastida

Ivan Sanz Editor de L'Esquerda de la Bastida

Aniversari històric per la Jonquera: L'Esquerda compleix 20 anys (1994-2014). No hi ha cap dubte que arribar a aquest aniversari ha suposat assolir un repte gràfic per la història de la nostra vila i això és un èxit que hem de compartir amb els qui en sou susbscriptors, anunciants, col·laboradors, lectors fidels, o potser lectors esporàdics, tant hi fa, però tots hi hem col•laborat per arribar aquí.

D'alguna manera aquesta revista ha esdevingut una eina de comunicació propera i necessària, i també patrimonial per a tots els jonquerencs. Faríem ben fet de sentir-ho així, perquè aquesta ha estat la filosofia de la revista: ser valorada, compartida i volguda a la majoria de cases i negocis de la Jonquera.
 
En aquests 20 anys tots els lectors en tindran records diversos, edicions que hauran agradat més o menys, també alguna decepció, alegries i sorpreses.

Un aniversari que coincideix també amb el 5è del digital Infojonquera.cat, l'extensió a la xarxa internet de l'Esquerda de la Bastida, un mitjà de comunicació actual que en poc temps s'ha convertit en un referent de la comunicació local. Doble alegria, doncs.

Ara bé, els dos aniversaris arriben en un moment especialment difícil a nivell econòmic. Portem uns quants anys, sis en concret, que a conseqüència de la crisi hi ha un declivi en el nombre de lectors, subscriptors i anunciants. Però volem ser positius i desitgem, i en certa manera ho creiem, que la situació ha tocat fons i ja no només no ha d'empitjorar sinó que per força només pot millorar.

Volem continuar endavant amb el vostre suport i poder celebrar nous aniversaris en el futur. Proper repte, els 25 anys de l'Esquerda i els 10 d'Infojonquera. Comptem amb vosaltres.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte