Notícia

L’ACPC convoca la sisena edició dels Premis Premsa Comarcal

Els guardons es lliuraran el dia 20 de maig a Igualada durant la convenció

Foto
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal convoca la sisena edició dels  Premis Premsa Comarcal, destinats a destacar el treball del nostre col·lectiu. Els guardons es lliuraran el dia 20 de maig a Igualada en el transcurs del dinar de cloenda de la 10a.Convenció i la 35a Assemblea de l’ACPC.

En aquesta sisena edició dels Premis Premsa Comarcal s'atorgaran els guardons següents: 
  • Premi a les tres Millors portades de 2016, segons periodicitat:Premi a la Millor Portada de diaris, bisetmanals i setmanals
  • Premi a la Millor Portada de quinzenals i mensuals
  • Premi a la Millor Portada de bimestrals i trimestrals 
  • Reconeixement a la persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional a la Premsa Comarcal catalana al llarg de la seva història. 
Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 i 75 anys des de la celebració de l’anterior assemblea de l’entitat (21 de maig de 2016) i la celebració de la 35a assemblea de la Premsa Local i Comarcal (20 de maig de 2017).La participació en aquests premis és lliure, però ens agradaria poder comptar amb el màxim de participants. Creiem que, a banda d’oferir uns premis prou atractius, la difusió que farem d’aquesta convocatòria i dels treballs guanyadors reforçarà la posada en valor de la Premsa Comarcal a Catalunya. El termini de presentació acaba el dia 15 d’abril de 2017.

Descarrega les BASES al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte