Notícia

Se celebra la primera trobada territorial de l'ACPC a la Garrotxa

Per difondre els diferents serveis que l'entitat pot oferir als associats

Foto
Representants de diferents publicacions amb Francesc Fàbregas, president de l'ACPC, i Cristóbal Colón, de Fundació la Fageda
El passat 4 de març al matí, va tenir lloc a la Garrotxa la primera de les set trobades territorials que l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal ha convocat durant les properes setmanes, arreu del país, per donar a conèixer els diferents serveis que pot oferir als seus associats.
 
Representants de diferents publicacions editades a comarques gironines com Diari de Girona, L’Empordà, Recvll, Llumiguia i La Comarca d’Olot van compartir taula amb el president de l’ACPC, Francesc Fàbregas, a qui van fer arribar les seves inquietuds i necessitats.
 
La trobada es va complementar amb una visita guiada a les instal·lacions de la Fundació la Fageda, a Santa Pau, on els membres de l’ACPC van conèixer amb tota mena de detalls el magnífic projecte social (viver, granja i elaboració de làctics, melmelades) que actualment ocupa unes tres-centes persones, la majoria amb alguna disminució psíquica o malaltia mental.
 
Al final del recorregut, el fundador de la cooperativa i un dels ponents del Dia de la Premsa Comarcal d’enguany, Cristóbal Colón, va voler saludar i fotografiar-se amb els membres de les diferents capçaleres de la premsa comarcal, a qui obsequiar amb un lot de producte.
 
La propera trobada està programada per al dissabte dia 11 de març i tindrà lloc al Museu de la Vida Rural, de l’Espluga de Francolí.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte