Notícia

Francesc Fàbregas, nou president de la Federació d’Editors de Premsa

Substitueix a Ramon Grau, editor del Grup Totmedia

Foto
Francesc Fàbregas agafa el relleu de Ramon Grau en la presidència de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals
La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals va celebrar dimecres la seva Assemblea anual per donar comptes dels projectes desenvolupats el 2016 i per elegir els nous càrrecs que gestionaran l’entitat fins a la propera Assemblea. D’acord amb els Estatuts de la Federació la presidència és rotatòria i el seu mandat és d’un any. És per això que Ramon Grau, editor del Grup Totmedia i president de l’AMIC, ha cedit el testimoni a l’editor del Grup El Vallenc i president de l’ACPC, Francesc Fàbregas, que presidirà la Federació a partir d’ara. El president de l’APPEC, Germà Capdevila, és el nou vicepresident primer i Ramon Grau, vicepresident segon, Antonio Medina, serà el secretari, Mateu Ros el tresorer i Ximo Rambla, vocal.   

​La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals es va crear el 17 de juny de 2014 i agrupa les tres associacions del sector: ACPC (Premsa Comarcal), AMIC (Mitjans d’Informació i Comunicació) i APPEC (editors de revistes i digitals). En conjunt la Federació agrupa mig miler de publicacions en paper i digitals editades en català.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte