Notícia

La Catosfera 2016, dedicada a 'La Internet de les persones'

Girona tornarà a ser la seu de les jornades, que se celebraran del 13 al 15 d'octubre

Foto
La presentació de les jornades a l'Ajuntament de Girona.
La Internet de les persones és el títol de la Catosfera 2016, que enguany se celebrarà a la ciutat de Girona del 13 al 15 d’octubre al Centre Cultural La Mercè.

Les jornades de la Catosfera acumulen una colla d’edicions a les espatlles. En els seus inicis, pretenien esdevenir una gran cita de blocaires catalans, però amb el pas dels anys han esdevingut el punt de trobada d’internautes catalans de tota mena: blocaires, tuitaires, emprenedors, comunicadors, empresaris o simples curiosos amants de la xarxa. Sempre, però, amb la singularitat d’explicar Internet des d’una mirada de país.

Una visió global des de mirades individuals

En cada edició, la Catosfera ha pretès parlar de la xarxa des d’un punt de vista concret, com ara l’emprenedoria digital o la projecció internacional de les iniciatives que es desenvolupen a casa nostra. Tanmateix, des de l’organització de les jornades ens hem adonat d’un fet innegable. Internet ho és tot i ocupa cada espai de les nostres vides: feina, educació, lleure, comunicació, política i qualsevol altre aspecte que ens passi pel cap. Per això, enguany la Catosfera fa una aposta global en la mesura del possible. Com? Donant veu a persones d’àmbits molt diferents que, tot sumant els seus relats personals com si es tractessin de píxels, dibuixaran un retrat d’allò que està passant ara mateix a Internet i d’allò que pot succeir en el futur més immediat.

En aquest sentit, les jornades han canviat el format de taules rodones habitual de les passades edicions per un en què el ponent és l’absolut protagonista. Les xerrades, d’uns vint minuts cadascuna, seran individuals per tal de configurar aquest mapa global del panorama actual de la Internet i la comunicació.

Premsa Comarcal és un dels col·laboradors de les jornades

La programació i més informació, en aquest enllaç

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte