Notícia

Per què està en risc l’imperi dels grans youtubers?

Nova política publicitària de la plataforma

Foto
La política publicitària de Youtube ha canviat aquest setembre. Aquest fet fa trontollar l’imperi dels youtubers, veritables ídols de masses de la popular plataforma de vídeo. A partir d’ara, si s’utilitzen insults, un llenguatge vulgar o obscè o hi ha escenes suggeridores o acudits verds, Youtube considerarà que hi ha contingut inadequat, vetarà els ingressos als creadors i suspendrà els canals que infringeixin reiteradament les seves polítiques.

“Si els youtubers es deixen ‘domesticar’ per la política restrictiva de Youtube, probablement perdran seguidors, fet que s’acabarà traduint en una pèrdua d’ingressos”, explica Ferran Lalueza, professor de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC.

“Aquests canvis –afegeix- són un parany per als youtubers; facin el que facin, perdran; per això s’han rebel·lat”.  
Els youtubers reconeguts, els que han fet de penjar vídeos el seu ofici i benefici, reben ingressos en relació amb el nombre de visites i la inserció de publicitat al començament de cada vídeo.

“Ara hauran d’escollir entre guanyar diners respectant les restriccions o deixar de guanyar-ne mantenint la llibertat total de què havien gaudit fins ara”, afirma Lalueza. Amb els canvis en el Programa d’obtenció d’ingressos, Youtube es reserva el dret que no rebin cap tipus de retribució encara que els seus vídeos tinguin milions de visites. Continua llegint la notícia en aquest enllaç

Font: Segre.com

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte