Notícia

Lluís Homar, Quim Masferrer, Blaumut i Viki Peña a la gala d’El Vallenc

El 17 de setembre, a les 21.30 h, al Restaurant Masia Bou de Valls

Foto
El setmanari El vallenc ultima els detalls per a la novena edició de la Gran Gala d’El Vallenc, que se celebrarà el proper 17 de setembre a partir de dos quarts de 10 de la nit al Restaurant Masia Bou de Valls.

Com en les vuit edicions precedents, durant la Gran Gala d’enguany es farà entrega de guardons als millors professionals, en un esdeveniment que és sinònim de celebració, homenatge i gratitud vers totes aquelles persones que, a nivell personal i professional, ja han deixat petjada en el panorama cultural, artístic, polític, científic i social del nostre país.

Enguany, els guardonats que rebran personalment el seu premi en el marc de la IX Gran Gala d’El Vallenc són l’actor i presentador Quim Masferrer, el presentador Toni Clapés, l’actriu Vicky Peña, el periodista Carles Capdevila, la periodista Helena Garcia Melero, el programa de TV3 'Espai Terra', recollint el premi el seu presentador, Tomàs Molina, el grup de música Blaumut, la Comissió Social del Club Bàsquet Valls, el gestor cultural Jaume Pros Fernàndez, el tècnic lingüístic Marcel Banús i Banús, l'actor i director tetral Lluís Homar i la religiosa i activista Sor Lucia Caram. No obstant, queden tres premiats que no es donaran a conèixer fins el dia de la Gran Gala. A més, com en els altres anys, polítics i autoritats també se sumaran a aquesta nova edició de la Gran Gala d’El Vallenc, que serà presentada per la periodista i comunicadora Candela Figueras, de RAC 1.

Més de cent guardonats

L’any 1999, amb motiu del desè aniversari del setmanari, El Vallenc va celebrar la primera Gran Gala amb la voluntat de lliurar els seus propis premis als millors professionals de diversos àmbits, des del cultural fins al científic.

Des de llavors, el setmanari El Vallenc ja ha celebrat fins a vuit edicions de la Gran Gala i ha guardonat més d’un centenar de grans professionals del panorama català, entre els quals el científic i farmacèutic Joan Massagué, el periodista Carles Francino, el periodista i guionista Antoni Bassas, la periodista Mònica Terribas, l’actriu Montserrat Carulla, el doctor en medicina i científic Josep Maria Gatell, el periodista Ramon Pellicer i l’actriu Mercè Sampietro.

També, en el marc de la Gran Gala d’El Vallenc, s’ha fet entrega de la insígnia d’or als expresidents de la Generalitat Jordi Pujol i Pasqual Maragall. A més, tots els guardonats van assistir personalment a la Gran Gala per a la recepció del premi.

El Vallenc és un setmanari d’àmbit comarcal amb més de vint-i-vuit anys d’existència, que abraça les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà, part del Tarragonès, Baix Penedès i Baix Camp, i és líder indiscutible en aquests àmbits segons l’últim Estudi General de Mitjans (EGM), amb 16.000 lectors setmanals.

Al següent enllaç us podeu descarregar la Nota de Premsa en PDF.

Al següent enllaç us podeu descarregar un document amb un recull historiogràfic de la Gala d'El vallenc. 
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte