Notícia

'Nova Tàrrega', 'Revista de Palafrugell' i 'L'Avenç' millors portades de l'any

L'elecció es va fer pública dissabte passat durant el Congrés de Montblanc

Foto
Dissabte durant 34a l'Assemblea Ordinària de l'ACPC i el 9è Congrés de la Premsa Comarcal i Local celebrat a l’antiga església de Sant Francescde Montblanc es va fer el lliurament de la  5a edició delsPremis Premsa Comarcal, que patrocinats per Endesa¸ guardonen les millors portades de l'any. 
  • En la categoria de diaris, bisetmanaris i setmanaris, el primer premi ha estat per Nova Tàrrega i la portada del 18/9/2015 “Fira Massiva però menys Massificada”.
  • En la categoria de quinzenals i mensuals, el primer premi la rebut la Revista de Palfrugell i la portada de setembre del 2015 “Comiat del còctel Rambo”.
  • En la categoria de bimestrals i trimestrals, el primer premi ha anat a parar a L’Avenç i la portada de la tardor de 2015 “Cap a la llibertat”.
El jurat dels Premis Premsa Comarcal estava format per Eugeni Cabanes, d’Endesa. Carles Duarte, president Fundació Lluís Carulla i Carles Ayats
 
Cliqueu aquí per descarregar-vos el llistat de premiats a més dels finalistes amb les dates de publicació de cada portada i el número editorial al que correspon.
 
D’altra banda, també es van commemorar totes les publicacions associades que enguany celebren el seu aniversari. Així,es va reconèixer a Diari de Vilanova (165 anys); L’Eco de Sitges (130 anys); Recvll (95 anys); Revista de Banyoles (70 anys); L’Esparver i Sarment (40 anys); Dovella i Terall (35 anys); El Xic Torrellenc (30 anys); i Montònenc de Fontrubí (25 anys). (foto de grup)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte