Notícia

Francesc Fàbregas relleva Carles Ayats en la presidència de l’ACPC

El canvi s'anuncia al Congrés de l'entitat celebrat a Montblanc

Foto
Francesc Fàbregas (dreta) i Carles Ayats (esquerra) dissabte a Montbalnc
Dissabte passat durant la 34a Assemblea Ordinària de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) celebrada a Montblanc es va anunciar el canvi en la presidència de l’entitat. Francesc Fàbregas, fins ara Vicepresident de setmanaris, substitueix Carles Ayats, que ha estat al capdavant de l’entitat durant els darrers cinc anys.
 
El president sortint, va explicar que deixa el càrrec per raons personals i va afegir “que sóc de les persones que creu que en els llocs s’hi està per fer-hi, no per ser-hi. I per tant, crec que és bo que aquells que poden seguir fent, i segur que ho faran i bé, agafin el lideratge d’aquesta cursa de fons”. El president entrant, en el seu parlament, va explicar que “presidir l’entitat és al màxim que es pot aspirar quan algú entra en al món de la premsa comarcal”, va agrair al president sortint “el haver posat en ordre una associació que va rebre en els moments més complicats de la crisi i haver-los marcat el camí a seguir”; i respecte al futur, va assenyalar que cal “traçar un pla estratègic per als tres propers anys, lluitar per la publicitat, reivindicar davant la Generalitat la importància que ens mereixem i, per sobre de tot, defensar els nostres editors i dignificar la nostra professió”.
 
Francesc Fàbregas és editor d’El Vallenc i de Nova Conca. A l’ACPC,  porta deu anys vinculat, on  ha estat vicepresident de setmanaris i responsable de desenvolupar el projecte de millora de la comercialització de les capçaleres associades. També és un dels representants a la Junta de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals.
 
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte