Notícia

Ramon Grau, president de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa

El president de l’ACPC, Carles Ayats, és el nou vicepresident primer

Foto
Carles Ayats, Ramon Grau i Lluís Gendrau (d'esquerra a dreta).
La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals va celebrar ahir la seva Assemblea anual per donar comptes dels projectes desenvolupats el 2015 i per elegir els nous càrrecs que gestionaran l’entitat fins a la propera Assemblea. D’acord amb els Estatuts de la Federació la presidència és rotatòria i el seu mandat és d’un any. És per això que Lluís Gendrau, editor del Grup Enderrock i president de l’APPEC ha cedit el testimoni a l’editor del Grup Totmedia i president de l’AMIC, Ramon Grau, que presidirà la Federació a partir d’avui. En conseqüència, el president de l’ACPC, Carles Ayats, és el nou vicepresident primer i Lluís Gendrau, vicepresident segon.
 
En la reunió d’aquest migdia s’han aprovat els projectes que es portaran a terme aquest 2016 en l’àmbit de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català que es farà el 4 de maig, els nous evolutius de l’iQUIOSC.cat com a portal de venda en línia i com a mostra itinerant, el projecte iniciat amb el Departament d’Ensenyament per acostar les publicacions als centres de secundària, una nova fase per al Banc de Continguts, l’elaboració del Llibre Blanc del sector i el desenvolupament de l’àrea de formació adreçada als editors de les tres entitats.
 
La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals es va crear el 17 de juny de 2014 i agrupa les tres associacions del sector: ACPC (Premsa Comarcal), AMIC (Mitjans d’Informació i Comunicació) i APPEC (editors de revistes i digitals). En conjunt la Federació agrupa mig miler de publicacions en paper i digitals editades en català.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte