Notícia

Arnau Olesti de L'Om, guanyador del concurs del logotip de l’ACPC

El disseny il·lustrarà tots els materials de l'any de l'aniversari

Foto
Carles Ayats, president de l'ACPC, fent entrega del trofeu a Arnau Olesti
El dissenyador Arnau Olesti va recollir divendres durant el Dia de la Premsa Comarcal el guardó que l’acreditava com a vencedor del concurs de logotips que organitzava l’ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal) per commemorar el seu 35 aniversari.

Arnau Olesti va rebre un guardó i un premi en metàl·lic de 400 euros de mans de Carles Ayats, president de l’ACPC. Olesti va presentar el disseny guanyador a través de la revista de Riudoms L’Om.

Durant la cerimònia es va presentar un vídeo en què a banda de presentar totes les possibilitats que el disseny d'Olesti ofereix, els membres del jurat del premi explicaven les raons per la qual el van votar. Víctor Valentín, professor de disseny de l’Escola Massana, va citar la seva “la seva autonomia com a símbol, el qual alhora que és molt respectuós amb l’original pot funcionar coma signatura o logo independent ”; mentre que la dissenyadora i realitzadora audiovisual Lyona Puig, va parlar de la seva “varietat de propostes per adaptar-se a diferents aplicacions”.

Podeu veure el logotip guanyador clicant aquí.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte