Notícia

Òmnium convoca el premi de Comunicació i el Joan B. Cendrós

El termini per presentar candidatures finalitza el 9 de novembre

Foto
Òmnium ha obert les convocatòries de la sisena edició del Premi Òmnium Cultural de Comunicació i del 29è Premi Internacional Joan B. Cendrós

El Premi Òmnium de Comunicació, sense dotació, reconeix els esforços dels mitjans per prestigiar l’ús de la llengua catalana en qualsevol dels seus registres i projectar la cultura dels Països Catalans. Ja siguin productes comunicatius en català fets públics en premsa, ràdio, televisió, internet o qualsevol altre suport d’àmplia repercussió social entre l’1 de novembre del 2014 i el 31 d’octubre del 2015. També es tindran en compte persones, equips professionals o empreses que desenvolupin la seva activitat el camp de la comunicació de masses en llengua catalana.

El Premi Joan B. Cendrós, dotat amb 3.000 euros, es dirigeix a treballs publicats o emesos fora dels Països Catalans, en qualsevol llengua, en mitjans d’informació general o especialitzada, entre l’1 de novembre del 2014 i el 31 d’octubre del 2015. El guardó serà concedit a la millor contribució individual o col·lectiva a la internacionalització dels Països Catalans en qualsevol dels aspectes que configuren la seva realitat nacional i cultural. 

El termini per presentar candidatures finalitza el 9 de novembre. Els guardons es lliuraran l’11 de desembre en la 65a edició de la Nit de Santa Llúcia,que tindrà lloc al Pavelló Firal de Tortosa.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte