Notícia

Jordi Garcia Tabernero, de Gas Natural Fenosa, premiat per l'ACPC

És el Director General de Comunicació de la coporació

Foto
Jordi Garcia Tabernero, director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, va recollir dissabte el Premi de la Premsa Comarcal que l´Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) lliura anualment a les personalitats que, al llarg de la seva trajectòria, han treballat en favor del periodisme local i comarcal.

Durant la seva intervenció, va agraïr el premi tot valorant la importància de la premsa local i comarcal per a la estructuració del territori, la difusió de la cultura així com per a la dinamització i creixement econòmic a Catalunya.

"Vull posar especial èmfasi en la destacada tasca que porten a terme els mitjans de proximitat per difondre l´activitat d´empreses que, com Gas Natural Fenosa, estan arrelades al territori i contribueixen de manera determinant a la creació de llocs de treball i a l´impuls d´infraestructures bàsiques per al nostre país", ha remarcat.

Jordi Garcia Tabernero va néixer el 1964 a Barcelona. És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i PADE per l´IESE. També ha cursat el Programa de Comunicació Empresarial de l´IESE- Universitat de Navarra a Madrid, així com el Màster en Desenvolupament Directiu a l´Administració Pública d´ESADE.

Ha desenvolupat diferents responsabilitats en l´àmbit de la comunicació a l´administració pública autonòmica i municipal, així com en diversos mitjans de comunicació. Va entrar a Gas Natural Fenosa l´any 2004, i des d´aleshores ha estat director de Comunicació i Gabinet de Presidència. El maig de 2009 va ser nomenat director general de Comunicació i Gabinet de Presidència del grup. També és president del Comitè de Comunicació de l´Associació Espanyola d´Indústries del Gas (Sedigas) i president de l´Associació de Directius de la Comunicació de Catalunya.

Font: Emporda.info

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte