Notícia

Divendres se celebra la Conferència de la Societat Catalana de Comunicació

A l’Institut d’Estudis Gironis de Girona de 10 a 14 hores

Foto
El proper divendres se celebra a  l’Institut d’Estudis Gironins de Girona la XXV Conferència anual de la Societat Catalana de Comunicació.

Enguany la Conferència portarà per títol: «L’estudi de les audiències en el sistema comunicatiu complex actual» «Les fonts d’informació, qualitat informativa i qualitat democràtica en l’àmbit local. I l’acte central del debat versarà sobre «Les fonts periodístiques i la comunicació local».

El programa de la conferència és el següent:

• 10.00 h Benvinguda del president de la Societat, Jordi Bèrrio.

• 10.15 h a 10.45 h Conferència sobre L’estudi de les audiències en el sistema comunicatiu complex actual, a càrrec de Joan Corbella, professor de la Universitat Pompeu Fabra.

• 11.00 h a 11.30 h Conferència sobre Les fonts d’informació, qualitat informativa i qualitat democràtica en l’àmbit local: el cas de Girona, a càrrec de Lluís Costa i Jordi Hernández, del Grup de Recerca: Comunicació Social i institucional de la UdG.

• 11.45 h Pausa • 12.15 h a 13.45 h Acte central de debat sobre Les fonts periodístiques i la comunicació local amb la participació de Jordi Xargayó (director del Diari de Girona), Jordi Grau (director adjunt d’El Punt Avui), Àlex Martí (director de Televisió de Girona), Eduard Cid (La Xarxa de Comunicació Local), Joan Ventura (President del Col·legi de Periodistes, demarcació de Girona), Carles Puigdemont (alcalde de Girona i periodista), Jordi Hernández (Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional). Modera Lluís Costa, professor de la UdG.

• 14.00 h – Cloenda

L'adreça de l'Institut d'Estudis Gironins és:  «Masia de la Torre» c/ Muralla, 2, - 17004 Girona.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte