Notícia

Cursos gratuïts de disseny web i comercialització de productes

Tots dos cursos comencen a l'abril; un és presencial i l'altre online

Foto
La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals (integrada per l’ACPC, APPEC i AMIC) organitza dos cursos totalment gratuïts per als seus associats, amb el suport del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat i la col·laboració de l’empresa de formació Nascor. Es tracta dels cursos 'Disseny especialitzat de pàgines web' i 'Comercialització de productes i serveis a petites empreses i microempreses'.

'Disseny especialitzat de pàgines de web' s'impartirà en mode online del 21 d'abril al 3 de juny (60 hores) i té els següents objectius generals: Adquirir els coneixements per poder aplicar les eines tecnològiques que disposem (bàsicament programar) i poder abordar un projecte real de desenvolupament web / Conèixer el potencial que té la web com a producte audiovisual / Ser capaços de crear un lloc web bàsic. Entre altres continguts, es treballaran els llenguatges de programació Javascript, XML i complementarà els coneixements de l'alumne en HTML per dotar de dinamisme i interactivitat les pàgines web.

'Comercialització de productes i serveis a petites empreses i microempreses' s'impartirà, en mode presencial, del 25 de maig al 18 de juny, en horari de matí o tarda (90 hores). Entre altres continguts, el programa contempla la planificació comercial en petits negocis o microempreses; màrqueting i comunicació en petits negocis o microempreses; atenció al client i fidelització en petits negocis o microempreses, i tècniques de venda, canals i serveis postvenda.

En cas d’estar interessats en formalitzar la inscripció, o per qualsevol consulta tècnica, la responsable de Plans de Formació, Raquel Fusté, estarà a la vostra disposició al correu electrònic http://nascorformacion.com o al telèfon de Nascor 934 787 045. Més informació a nascorformacion.com

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte