Notícia

Nous cursos al Col·legi de Periodistes els propers dies

Sobre Wordpress, webinar, Instagram, comptabilitat o català

Foto
El Col·legi de Periodistes progrma una sèrie de cursos que comencen els propers dies. Els cursos estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació. Tots són bonificables, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació, i gestionem els tràmits per poder-ho fer sense càrrec. Per a més informació i inscripcions, es pot visitiar la web del Col·legi, www.periodistes.org, o clicar sobre l'enllaç http://www.periodistes.org/ca/home/formacio.html, que és la pàgina dels cursos.

Els cursos són els següents:

Wordpress per a periodistes - Nivell avançat
Barcelona. Dilluns 9, 16 i 23 de febrer (de 10:00h a 14:00h)

A més d’un bon contingut informatiu, la part visual i com presentem la nostra informació, pren especial importància. Una de les eines que més possibilitats permeten és Wordpress, però per extreure’n tot el partit i aprofitar les possibilitats, cal aprofundir-hi.

Webinar: Crea infografies, gràfics i imatges interactives
On line. Dijous 12 de febrer (de 10:00h a 11:00h)

La informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important dominar eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics interactius i convertir les nostres fotos en imatges interactives.

Instagram: eines i tècniques per a comunicadors i empreses
Barcelona. Dimecres 18 i 25 de febrer (de 15:30h a 18:30h)

Instagram és una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que ens permet fer fotografies i modificar-les per després compartir-les a les xarxes socials. En aquest curs, Jordi Gamell mostrarà com fer bones fotos, saber captar la llum i retocar-les; l’ús dels programes d’edició o com aconseguir més seguidors.

Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance
Barcelona. Dijous 19 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

Aquest curs ofereix uns coneixements elementals sobre aquestes matèries a professionals que es vulguin establir com a freelance en el camp del periodisme i la comunicació o que ja ho hagin fet i vulguin assumir plenament la gestió dels seus impostos i tràmits comptables. L’imparteix l’assessor fiscal del Col·legi de Periodistes, Antonio de Alba.

Català en un clic: recursos a Internet i dubtes freqüents
Barcelona. Divendres 20 i 27 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

En l’àmbit de la comunicació sovint necessitem resoldre –sense el suport d’un especialista– dubtes referents a la llengua escrita que, de vegades, també afecten l’expressió oral. En aquest curs es donaran a conèixer recursos a l’abast per trobar solucions de manera immediata i afrontar dificultats freqüents.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte