Notícia

"El Mundo es una idea", llibre pòstum de Xavier Batalla, es presenta avui

Participarà Javier Solana, qui analitzarà l'actualitat internacional amb Rafael Jorba i Laura Batalla

Foto
"El mundo es una idea", el llibre pòstum del periodista Xavier Batalla, publicat per l'editorial RBA, ofereix al lector les claus per entendre el món i les idees que el mouen per mitjà d'una selecció d'articles, triats pel mateix autor, publicats a La Vanguardia al llarg de 25 anys. Xavier Batalla va ser col·legiat durant molts anys i va ser distingit amb el Premi IOfici de Periodista.

Javier Solana farà una anàlisi de l’actualitat internacional a partir dels postulats del llibre de Xavier Batalla, presentats per Rafael Jorba i Laura Batalla.

Javier Solana és president d’ESADE Center for Global Economy and Geopolitics (ESADEgeo), senior fellow de la Brookings Institution de Washington i professor visitant a la London School of Economics. Solana va ser Ministre d’Afers Exteriors espanyol (1992-1995), Secretari General de l’OTAN (1995-1999) i Alt Representant de la Política Exterior i de Seguretat Comuna de la Unió Europea (1999-2009).

Rafael Jorba va ser corresponsal a París (1993-1996) i en l'actualitat escriu regularment sobre política europea a la secció "Cafè Europa" de La Vanguardia. El 2014 va ser guardonat amb el Premi de Periodisme Europeu "Salvador de Madariaga".

Laura Batalla és politòloga i periodista i actualment treballa com a assessora al Parlament Europeu. 

Aquesta serà la primera d’una sèrie de converses en torn a l'actualitat política internacional que se celebraran en el decurs dels propers mesos per donar a conèixer l'obra periodística de Xavier Batalla.

Cal confirmar assistència a: info@elmundoesunaidea.com

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte