Notícia

Buenafuente queda com a administrador únic d’El Terrat

Han estat revocats tots els membres del consell

Foto
Reestructuració a la productora catalana. Andreu Buenafuente s’ha quedat sol al capdavant del Grup Empresarial El Terrat, després que hagin estat revocats tots els membres del consell d’administració, segons consta en el Registre Mercantil. Així, Buenafuente ha quedat com a administrador únic a través de La Senyora de la Parra, mitjançant la qual ja presidia la societat.

En concret, són baixa del consell d’administració d’El Terrat la consellera delegada Margarita Cardona (incorporada el març de 2013) i els consellers José Corbacho, Jordi Évole, Xen Subirats, Pep Espada, Xavier Cassadó, Ramon Juncosa i David Escardó.

A més, també han estat revocats tots els consellers de l’empresa Famter XXI (inscrita amb l’objecte social de lloguer de béns immobiliaris per compte propi), formada pel mateix consell d’administració, que ara queda amb el Grup Empresarial El Terrat, representat pel còmic televisiu, com a administrador únic.

Finalment, Andreu Buenafuente substitueix Margarita Cardona al capdavant de tres empreses de l’òrbita del grup: El Terrat de Produccions, El Terrat On Line i Ara Diu Que Tant. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte