Notícia

Presenten el Grup de Diaris Digitals de Catalunya (DDC) a Barcelona

Serà el dijous dia 24 a les 12.30h al Col·legi de Periodistes

Foto
Logo Diaris Digitals de Catalunya
El Grup de Diaris Digitals de Catalunya (GDDC) es presenta aquest dijous al Col·legi de Periodistes de Catalunya (12.30 hores, Rambla Catalunya, 10).

El GDDC va néixer ara fa un any i en aquest moments ja agrupa quinze membres, amb la voluntat d’acollir tots aquells diaris que comparteixin els mateixos principis d’un periodisme independent i lliure.

La premsa de proximitat amb suport digital representa ja una eina informativa de primer ordre en la majoria de comarques catalanes. Son projectes en una clara expansió i una garantia de la pluralitat periodística que necessita una democràcia de qualitat. Son un signe de continuïtat de la rica i llarga tradició de premsa local i comarcal a Catalunya.

El diaris digitals, però, reclamem el ple reconeixement d’aquesta tasca per part de les institucions, tal com ja ho han fet els lectors. Així mateix, el GDDC impulsarà iniciatives conjuntes que reforcin i consolidin els seus projectes periodístics.

L’acte de presentació estarà presidit per la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet. Hi intervindran Josep Carles Rius, director deCatalunyaplural.cat, Marià Arbonès, director de Reusdigital.cat, i Tomàs Prados, director tecnològic de Eixdiari.cat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte