Notícia

'L’Informador' de Martorell arriba als seus 1.600 exemplars

La publicació també commemora els 35 anys d’existència

Foto
Portada del setmanari
El passat dimecres dia 10 de setembre (avançat 2 dies per motius de la Diada Nacional de Catalunya) L’Informador de Martorell, setmanari local que surt a la venda els divendres a tots els quioscs del municipi, va treure el seu exemplar número 1600, commemorant així també el seu 35è aniversari.

L’editorial recordava i agraïa a tots els professionals que han col•laborat durant totes les etapes i que han fet possible arribar fins  a  les  1600 edicions, al mateix  temps  que  es proposava com a fita seguir editant-ne molts més. Mostrava també especial dedicatòria a tots els lectors i anunciants recordant que són ells qui realment fan possible que projectes com aquest segueixin existint malgrat la crisi que es viu en el sector.

Tant en la portada com en el titular principal i sense cap fotografia, es feia ressò de l’aniversari i de la passió que segueix despertant per a la capçalera el fet de poder seguir informant als ciutadans de Martorell tal com ha vingut fent des de l’any 1979 ininterrompudament.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte