Notícia

Mor el nostre company Jordi Gabernet en un accident de trànsit

Era cap de redacció de Segre i responsable de la secció de Comarques de Segre

Foto
Jordi Gabernet
El cap de redacció de Segre i responsable de la secció de Comarques de Segre, Jordi Gabernet, de 44 anys i veí de Tàrrega, ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit al quilòmetre 516,5 de la carretera N-IIa a l'altura de Cervera. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'aquesta incidència sobre les 00.02h de la matinada.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta. I com a conseqüència d'aquesta forta topada, els conductors i únics ocupants d'ambdós vehicles han mort. L'ocupant de la furgoneta era J.Ramon R.C  de 64 anys i veí de cervera,

Quatre patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, han treballat en aquest accident.Jordi Gabernet i Castelló tenia una dilatada carrera periodística Segre, on va començar a treballar fa més de 20 anys i on s'havia especialitzat en temes de comarques i com a cap de redacció, era el responsable de política de la casa. El cop ha estat molt dur pels teus companys de Segre. Et recordarem sempre.

Autor: SEGRE.COM

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte