Notícia

La revista Portaveu celebra la publicació del seu número 300

Foto
La revista Portaveu del Segre Mitjà arriba a l'exemplar número 300 des del moment de la seva fundació l'any 1978
Aquest mes de setembre la revista Portaveu del Segre Mitjà ret homenatge al seu número 300. Amb més de trenta anys de trajectòria dins el mercat de la comunicació, la revista aprofita aquesta fita tricentenària per fer una mirada enrere al seu moment de formació durant el període de transició democràtica, coincidint amb un entorn polític i social convuls.
L’exemplar número 300 de la revista compta amb una portada especial elaborada pel projectista industrial i artista local Marc Sala, que també ha pintat dues teles més expressament per la ocasió.
Paral·lelament, posant èmfasi en la situació actual de crisi, la revista informa als seus lectors de la difícil situació econòmica i financera de la capçalera i de la possible subhasta del fons artístic de l’entitat per poder fer front a totes les despeses i mantenir-se actius al mercat. En qualsevol cas, la revista admet “seguir tenint esperances” i evitar haver de recórrer a la subhasta.
La revista Portaveu, que també té una pàgina web des d’on es pot accedir a la versió digital dels continguts, ha destacat pel seu treball en favor de la consolidació de la democràcia amb llibres, DVD´s i monogràfics editats per la recuperació de la memòria històrica.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte